• MailMax Emailmarketingplatform

    Meer informatie over ons platform

Ons platform

We hebben het graag over hoe wij vraagstukken voor onze klanten kunnen oplossen en het liefst zo min mogelijk over techniek. Toch willen we graag iets vertellen over ons platform. Wat is het, hoe is het ontstaan, waar is het platform in gemaakt, is het veilig en betrouwbaar? Maar ook, waar staat het platform, van wie is het, waar blijft jouw data en voldoen wij aan wettelijke (GDPR en AVG) eisen? Lees in de onderstaande blokken meer over over ons platform.

Het plaform is 100% Nederlands

Het platform is 100% nederlands, ontwikkeld door Nederlandse developers en ook gebaseerd op de Nederlandse manier van zakendoen. Het is intuïtief, makkelijk te gebruiken en alle schermen, meldingen en gebruiksinstructies zijn in het Nederlands. Dat geldt ook voor onze servers en ons datacenter, die staan ook in Nederland en wel bij één van de beste aanbieders (i3D). Je kunt ons 'vinden' (eigenlijk niet, want door de strenge beveiliging kom je er niet bij) in de historische Van Nelle Fabriek.

Veilig, betrouwbaar

Investeren in een goed platform is één ding, zorgen dat het betrouwbaar blijft draaien, up-to-date is en dat er goede backups zijn is een ander. Wij maken gebruik van zeer snelle moderne en recente apparatuur die veilig en betrouwbaar is, dagelijks gebackupped wordt en in geval van calamiteiten snel weer online is. Al brand er een complete server af, je zal er waarschijnlijk weinig van merken. Wij houden ons ook aan alle wettelijke bepalingen, zoals de voor vrijwel iedereen bekende AVG (GDPR).

Technische praat

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in hoe het systeem gebouwd is, onze developers zijn zeer communicatief (dat is namelijk één van de kernwaarden van de MailMax medewerkers) en kunnen je van alles vertellen over welke programmeertaal, welke database en welke tools er gebruikt zijn en worden om ons platform te maken en onderhouden. Uiteraard vertellen we je niet hét geheim van de smid, maar als je daar meer van wil weten ben je ook van harte welkom. Wij trakteren je graag op een kop verse koffie of thee!