• MailMax voor Corporate Bedrijven

    Perfect centraal geregeld, maximale decentrale efficiƫncy

MailMax voor corporate bedrijven

Corporate bedrijven, grote bedrijven met meerdere vestigingen en/of bedrijfsonderdelen, zijn gesteld op hun centrale uitstraling en huisstijl. In de identiteit is veel geïnvesteerd en die heeft een waardevolle directe herkenbaarheid voor de doelgroep(en). Met MailMax is het eenvoudig om de huisstijl centraal te beheren en beheersen terwijl alle vestigingen hun eigen en persoonlijke e-mailcampagnes kunnen maken en versturen.

Controle, beheersbaarheid en kwaliteit

dashboards, centrale data, veilig, versturen vanaf een NL platform met alle juiste instellingen (dus ook je prospects ook werkelijk bereiken ipv in de spam komen

Beheer krachtig en eenvoudig álle vestigingen

Als het bij corporate bedrijven (of large enterprises) niet centraal geregeld is, gebeurt het dat elke vestiging 'eigen' emailmarketing software gebruikt. Dat varieert van bijvoorbeeld Mailchimp of Active Campaign tot zelfs mailingen die verstuurd worden met Outlook. Naast dat er allerlei varianten ontstaan qua huisstijl, komt ook veel mail gewoonweg niet aan.

Gebruikt elke vestiging een eigen e-mail software pakket? Of zijn jullie nog niet begonnen aan e-mailmarketing omdat je het probleem van het aanhouden van jullie huisstijl nog niet hebt opgelost? Dan ben je bij MailMax aan het goede adres. Wij leveren een e-mail marketing platform waarmee elke vestiging zijn eigen abonnees op de nieuwsbrief kan verzamelen en verzorgen, met een eenduidige huisstijl.

MailMax voor marketingbureau's
Bedien jouw klanten perfect, realiseer omzet en marge met uitstekende voorwaarden als franchisenemer van MailMax
MailMax voor grote accounts
Als Corporate Enterprise volledige controle over de emailmarketing, van hoofdkantoor tot alle dochterondernemingen
MailMax voor eindgebruikers
Eindgebruikers kunnen niet direct via ons hun emailmarketing doen, maar wij helpen je graag via onze franchisenemers

Meer weten?

Binnen een dag is jouw MailMax installatie klaar en kun je mailings en campagnes uitvoeren

Van meet af aan zijn en blijven je gegevens veilig en regelen wij zaken als backups en techniek. Zorgeloos dus!

Huisstijl

Een uniforme huisstijl is belangrijk voor grote bedrijven. Met MailMax bereiden we een aantal vaste templates voor waarmee alle vestigingen kunnen werken. De content? Die mogen de marketeers van elke vestiging zelf aanbrengen maar de vormgeving? Die ligt vast. Zo zouden jullie grip op de stijl en vormgeving, en kan elke vestiging toch gepersonaliseerde boodschappen sturen naar hun klanten.

CRM system

Die klantgegevens worden netjes op een Nederlandse server opgeslagen. Helemaal AVG-proof. Alle abonnees vallen onder een overkoepelend account zodat jullie heldere rapportages kunnen maken waarin je verschillende variabelen met elkaar vergelijkt. De vestigingen kunnen dankzij deze rapportages van elkaar leren en gezamenlijk de content naar een hoger plan tillen. Koppelen aan jullie eigen CRM is met onze connector geen probleem.