• Mailmax voor marketingbureaus

    MailMax voor Marketingbureaus

    Maximaal resultaat met minimale inspanning

MailMax voor marketingbureaus

Verdien geld met email marketing!

Op basis van recente onderzoeken is e-mailmarketing nog steeds het meest effectieve marketingmiddel voor marketingbureaus met het grootste bereik en het beste ROI (Return On Investment). Volgens dezelfde onderzoeken werken emailmarketingbureaus met emailmarketing effectiever en beter dan andere marketing kanalen als social media, website-optimalisatie (SEO) en betaalde online advertentiecampages.

Waarom is dat?

Met alle hype over alle nieuwe kanalen rijst de vraag waarom decennia-oude technologie nog steeds een van de meest effectieve marketingstrategieën is. Dat is omdat de doelgroep meer gebruikers bevat dan welk ander online kanaal dan ook. We hebben allemaal minstens een emailadres. Het ontvangen van gerichte mail met een gepersonaliseerd aanbod is krachtig en blijft veel resultaat opleveren.

Wat levert het marketingbureaus op?

Het MailMax platform faciliteert professionele marketingbureaus en marketeers in emailmarketing en emailcampagnes. Wij bieden het platform aan op een (franchise) wijze waarbij een win-win-win situatie voor alle betrokkenen creëren. Dat geldt zowel voor de kwaliteit en het AVG Proof zijn, als simpelweg een goed verdienmodel en goede investering voor de klanten van onze klanten.

Eerst zien, dan geloven

Logisch, dat snappen wij als professionals ook. Maak daarom een vrijblijvende en kosteloze afspraak met ons. We vertellen marketingbureaus, van klein tot groot, er graag over. We laten je het systeem ook zien en ervaren. Ook vertellen we je graag over ervaringen van onze klanten.

 

MailMax voor marketingbureau's
Bedien jouw klanten perfect, realiseer omzet en marge met uitstekende voorwaarden als franchisenemer van MailMax
MailMax voor grote accounts
Als Corporate Enterprise volledige controle over de emailmarketing, van hoofdkantoor tot alle dochterondernemingen
MailMax voor eindgebruikers
Eindgebruikers kunnen niet direct via ons hun emailmarketing doen, maar wij helpen je graag via onze franchisenemers

Meer weten?

Maken jullie nog geen gebruik van e-mailmarketing binnen jullie dienstenpakket? Dan is het nu de tijd om die strategie opnieuw te evalueren. Met MailMax levert e-mailmarketing enorme opbrengsten op voor marketeers die ermee aan de slag willen. Help jullie klanten aan meer omzet en verdien geld met e-mailmarketing. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn.