• Waarom MailMax

    Waarom MailMax?

    Waarom zou je ons emailmarketing plaftorm gebruiken

Waarom MailMax?

MailMax kent de markt en snapt voor wie wij ons platform hebben ontwikkeld en gebouwd. Wij begrijpen dat onze relaties (Email-)Marketingbureaus en grotere bedrijven) een platform willen dat niet alleen intuïtief en storingsvrij werkt, maar ook nauw aansluit bij hun praktijk en diegenen die het platform dagelijks gebruiken. Dat geldt van simpele mailings tot en met uitgebreide campagnes, salesfunnels en het ingebouwde CRM.

MailMax heeft het platform gebouwd voor, door en sámen met experts zoals (email)marketing bedrijven. Veel praktischer kan het bijna niet. Naast onze technische kennis telt ook de praktijkervaring mee en kun je met onze gecombineerde kennis tot goede conversies komen.

Nederlands platform

De reden van het ontstaan van MailMax is simpel, wij dachten dat het beter kon. Niet alleen qua functionaliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid maar ook de keuze om het systeem volledig Nederlands te maken. Nederlandstalig, gebouwd door en voor Nederlandse bedrijven en dan ook nog eens ‘AVG compliant’. Dat betekent zo veel als het platform, de (eigen) servers, de programmatuur en alle data in Nederland(s).

MailMax en maatwerk

Het MailMax platform is van zichzelf al zeer compleet. Voor de meeste gebruikers zal de standaardfunctionaliteit al meer dan genoeg zijn. Voor diegenen waar dat niet genoeg voor is, maken wij maatwerk. Dat kan een ‘white-labelled’ eigen oplossing zijn, maar ook een volledige eigen server met alle gewenste functionaliteit daar omheen.Omdat MailMax niet afhankelijk is van derden, kunnen wij bijna elk gewenst maatwerk maken.

MailMax en koppelingen

Het platform kent al diverse standaardkoppelingen, zoals verzenddiensten of middleware zoals Zapier. Maar door de opzet en structuur en het feit dat de ontwikkeling volledig in ons eigen beheer plaatsvindt, kunnen wij zo ongeveer elke koppeling voor u maken. Bijvoorbeeld een koppeling naar een ander CRM is daar een mooi voorbeeld van.

MailMax luistert naar haar klanten

Wij maken de software niet voor onszelf, maar voor onze relaties en afnemers. Daarom luisteren wij graag naar onze klanten, hun wensen en ideeën. Waar wij feedback en input zinvol, logisch en breed bruikbaar vinden zullen wij altijd proberen om in een volgende versie deze wensen en ideeën mee te nemen in de ontwikkeling.

Uitstekend verdienmodel

Met ons platform is het voor (email)marketingbureaus eenvoudig een uitstekend verdienmodel op te bouwen. Voor intern en niet commercieel gebruik, zoals bij corporate bedrijven met een hoofdkantoor en meerdere vestigingen, is het een uitstekende manier om alle werkmaatschappijen te voorzien van een eenduidige uitstraling met het hanteren van een huisstijl terwijl zij toch hun eigen nieuwsvoorziening en informatiefunctie hebben naar hun eigen klantenkring.