• prijzen

    MailMax Emailmarketingplatform Prijzen

    Wat kost MailMax

Waarom geen prijzen?

Als je deze pagina opent zou je prijzen verwachten maar dat is in ons geval nogal lastig. MailMax biedt voor onze doelgroep, (email-)marketing professionals en grote bedrijven, maatwerk en voor maatwerk zijn de kosten per klant nogal verschillend. Elk aanbod heeft specifieke en gerichte toelichting en uitleg nodig. Dus in plaats van prijzen van standaardpakketten die 'toch nooit passen' maken wij graag een offerte op maat die perfect aansluit bij de situatie van onze klanten. We gaan daar graag het gesprek met je over aan, zonder kosten of verplichtingen, voor we prijzen gaan noemen.

We zijn natuurlijk niet gek...

Natuurlijk kijken wij naar onze concurrenten, naar hun aanbod, hun voorwaarden en prijzen. Daarom kunnen we ook zonder vermelden van pakketten en prijzen op voorhand beloven dat ons aanbod áltijd sterk, concurrerend én van hoge kwaliteit is.

Dan behalve wat tijd, kost het maken van een afspraak niets, dus trek die stoute schoenen aan en kom je informeren. Een lekker bakkie koffie of thee zetten we vers voor je!