Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, betaalbare oplossingen voor elk budget

Prijzen en levering

Levering

Mailmax wil jou de beste service bieden en levert het MailMax systeem daarom via jouw eigen marketing en communicatiebureau. Zij kennen van de hoed en de rand en samen kunnen we je daardoor de beste service en ervaring bieden.

Neem contact op met jouw eigen marketing en communicatie bureau om te vragen of zij MailMax gebruiken. Nog niet? Stuur ons dan een mailtje. Wij komen graag met jouw bureau in contact zodat je aan de slag kan. Lukt dat niet dan brengen we je graag in contact met een partner die MailMax al aanbiedt.

Prijzen

Per partner kan het verschillen wat deze aan kosten berekent aan zijn of haar klanten of dat de services van MailMax bijvoorbeeld tot een totaalovereenkomst behoren. Het ligt er ook aan wat additionele diensten zijn die geleverd worden. De ene klant wil full-service, dus inclusief het schrijven, opstellen, maken en versturen van een campagne. De andere wil alleen de beschikking hebben over de MailMax omgeving en doet verder alles zelf. In dat laatste geval zijn er partners die de tool al vanaf zo’n € 50,- per maand beschikbaar stellen.

Er zijn ook partners waarbij de emailmarketing tot een totaalpakket aan dienstverlening behoort. Zij kunnen jou het beste vertellen wat dat inhoudt en hoe jullie nader tot elkaar kunnen komen.

Kunnen wij je nog ergens mee helpen?

Contact

Prijzen

Demo

Contact

 / Koperhoek 80E 3162 LA Rhoon

Informatie

Mailmax is een onderdeel van Hademax